COVID-19 UPDATES

(Gepubliceerd op 3 juli 2020)

 

We zijn erg blij met de versoepelingen van de regels rondom Covid-19, maar dat betekent helaas niet dat alles in het asiel weer verloopt als voorheen. Onderstaand zetten we de belangrijkste zaken voor u op een rij.

 

De tweedehandswinkel is ontruimd om plaats te maken voor wachtende pensiondieren en hun eigenaren. U kunt dus geen aankopen bij ons doen, de winkel is voorlopig gesloten. Ook is het nog niet mogelijk om tweedehands spullen bij ons te brengen, we hebben er eenvoudig geen plaats en geen mankracht voor op dit moment.

 

U bent van harte welkom om:
– Kennis te maken met asieldieren, maar nog steeds alleen op afspraak.
– Pensiondieren te brengen en op te halen.
– Oude kleding in de daarvoor bestemde containers op de parkeerplaats te deponeren.
– Voer of medicijnen buiten op de tafel bij de ingang neer te zetten.

 

Voor u het asiel binnen gaat, dient u de vragen op Covid-19 vragenlijst die bij de ingang staat, naar waarheid met “nee” te kunnen beantwoorden. Wij verzoeken u nadrukkelijk gebruik te maken van de desinfecterende handgel die op de tafel voor u klaar staat.

 

Om te zorgen dat iedereen voldoende afstand kan houden en je elkaar niet hoeft te passeren, hebben we een alternatieve uitgang gecreëerd. De looproute naar buiten staat duidelijk aangegeven met borden.

 

Te allen tijde geldt: heeft u, of één van uw huisgenoten, klachten die in verband kunnen staan met Covid-19? Blijft u dan alstublieft thuis!

 

Met bovenstaande regels en aanpassingen hopen we alles zo veilig mogelijk te houden voor mens en dier.

 


 

(Gepubliceerd op 27 mei 2020)

 

Wij willen de volgende aanpassing betreft de maatregelen rond het coronavirus aan jullie mededelen:

 

Vanaf 1 juni 2020 zullen wij weer voeding en medicijnen voor de dieren gaan aannemen. Dit kunnen wij helaas niet persoonlijk doen. We zullen hiervoor een tafel voor de voordeur zetten waarop aangegeven staat dat het voor dit doeleinde bedoeld is. Wij willen u vragen om voor het doneren van uw voeding en medicijnen NIET het asiel binnen te komen.

 

Ook kunt u kleding inleveren in onze oranje dierenlot kledingcontainers die op de parkeerplaats staan.

 

Helaas zijn wij nog NIET in de mogelijkheid om 2ehands spullen aan te nemen die bedoeld zijn voor bijvoorbeeld de rommelmarkt of de 2ehands winkel. Dit omdat we helaas niet voldoende opslagruimte hebben aangezien er voorlopig nog geen rommelmarkt kan plaats vinden. Ook hebben we niet voldoende mankracht om de spullen te sorteren en op te ruimen.

 

Verder zullen de onderstaande activiteiten voorlopig nog NIET mogelijk zijn:
– Rondleidingen
– Losse inloop op de asielafdeling
– Winkelverkoop
– Rommelmarkt

 

Voor informatie over onze asieldieren kunt u kijken op onze website of facebookpagina. Mocht u informatie willen over een asieldier kunt u mailen naar contact@dierenasielalmere.nl of bellen naar 088-2002100. Let op: i.v.m. drukte via de telefoon en mail vragen wij uw geduld zodat wij u optimaal kunnen helpen.

 

We doen er alles aan om in deze drukke periode zowel de asieldieren als de pensiondieren optimaal te verzorgen met de mankracht die we hebben. Ook doen we heel erg ons best om onze asieldieren te blijven herplaatsen.

 

Ontzettend bedankt voor uw geduld en donaties, pas goed op uzelf en blijf gezond!

 


 

(Gepubliceerd op 13 maart 2020)

 

In verband met het coronavirus stellen wij, op advies van het RIVM, extra voorzorgsmaatregelen. Voorlopig zullen wij de volgende activiteiten niet kunnen aanbieden:


– Rondleidingen
– Losse inloop op de asielafdeling
– Winkelverkoop 
– Rommelmarkt van 28 maart (tweedehands spullen kunnen niet gebracht worden)

 

Wel kan er gebeld of gemaild worden als u interesse heeft in één van onze asieldieren.
Wel kunnen pensiondieren gehaald en gebracht worden volgens reservering.

 

Bij vragen of problemen, a.u.b. niet langskomen maar neem contact met ons op via e-mail: contact@dierenasielalmere.nl of telefonisch: 088-2002100.

 

Wanneer de situatie veranderd zullen wij dat hier delen. Wij rekenen op uw begrip.

https___www.metronieuws.nl_wp content_uploads_2020_05_huisdier