Vacatures

in dienstverband

Het dierenasiel van Vereniging Dierenasiel Almere is gevestigd in Almere en heeft als belangrijkste taak het opvangen en herplaatsen van huis- en zwerfdieren, voornamelijk honden en katten, maar ook konijnen en andere huisdieren. Daarnaast zijn wij ook een dierenpension.

1

Wij zijn op zoek naar:

Dierverzorger

 

Vereniging Dierenasiel Almere heeft als belangrijkste taak het opvangen en herplaatsen van huis- en zwerfdieren, voornamelijk honden, katten en konijnen, maar ook andere huisdieren. Daarnaast zijn wij een dierenpension waar de zorg voor verschillende soorten huisdieren ons op tijdelijke basis wordt toevertrouwd. Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat dier en mens zich bij het asiel thuis voelen. We werken nauw samen met de Gemeente Almere, die ons met raad en daad bijstaat.

 

Wij zoeken enthousiaste DIERVERZORGER (minimaal 28-40 uur per week) om ons team te versterken.

 

Waar kom je te werken?

Dierenasiel Almere vangt jaarlijks een groot aantal honden, katten, konijnen en andere kleine gezelschapsdieren op. Dit zijn niet alleen vondelingen of dieren waar afstand van wordt gedaan, maar ook hebben we een grote pensionafdeling waar we goed voor onze logees zorgen. Voor onze asieldieren doen we ons uiterste best om ze een fijne toekomst bij een nieuwe eigenaar te bezorgen

 

Met wie ga je samenwerken?

Ons team bestaat uit een beheerder, dierenarts, telefonistes, baliemedewerkers, dierverzorgers en heel veel onmisbare vrijwilligers. Allemaal verschillende mensen maar met één grote gemene deler; passie voor dieren. Onze werktijden zijn van 08.30 – 18.00 uur. Omdat onze dieren geen boodschap hebben aan weekenden of feestdagen, werken we van maandag tot en met zondag volgens een rooster.

 

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving; er is geen dag hetzelfde.
  • Veel afwisseling; je werkt met honden, katten, konijnen en andere kleine dieren. En natuurlijk met leuke en gedreven collega’s en vrijwilligers.
  • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie dat om te zetten naar een vast dienstverband. Het aantal uren kunnen we in overleg vaststellen.
  • Een salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, op basis van het minimumloon.

 

Wat breng jij mee?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel als het op dieren aan komt. Je bent natuurlijk veel bezig met de dagelijkse verzorging van onze honden, katten, konijnen en knaagdieren, maar ook voor het schoonmaken van de verblijven draai je je hand niet om. Je bent kennis van het gedrag van dieren en bent alert op eventuele afwijkingen. Je dient zonder problemen medicijnen toe en houdt het welzijn van onze dieren goed in de gaten. Je communicatieve vaardigheden zijn goed en je vindt het leuk om contact met onze klanten te hebben. Uiteraard heb je er geen problemen mee om ook in de weekenden en op feestdagen te werken. Je hebt al eerder gewerkt in een dierenasiel. Als je ook nog een opleiding dierverzorging niveau 4 hebt afgerond of gediplomeerd gedragstherapeut bent, dan worden we helemaal blij.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en een korte motivatie per e-mail naar contact@dierenasielalmere.nl o.v.v. sollicitatie dierverzorger.