Vacatures

in dienstverband

Het dierenasiel van Vereniging Dierenasiel Almere is gevestigd in Almere en heeft als belangrijkste taak het opvangen en herplaatsen van huis- en zwerfdieren, voornamelijk honden en katten, maar ook konijnen en andere huisdieren. Daarnaast zijn wij ook een dierenpension.

1

Wij zijn op zoek naar:

Receptionist M/V

 

Vereniging Dierenasiel Almere heeft als belangrijkste taak het opvangen en herplaatsen van huis- en zwerfdieren, voornamelijk honden, katten en konijnen, maar ook andere huisdieren. Daarnaast zijn wij een dierenpension waar de zorg voor verschillende soorten huisdieren ons op tijdelijke basis wordt toevertrouwd. Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat dier en mens zich bij het asiel thuis voelen. We werken nauw samen met de Gemeente Almere, die ons met raad en daad bijstaat.

 

Wij zoeken een enthousiaste  allround RECEPTIONISTE M/V (24 tot 40 uur per week) om ons team te versterken.

 

Waar kom je te werken?

Dierenasiel Almere vangt jaarlijks een groot aantal honden, katten, konijnen en andere kleine gezelschapsdieren op. Dit zijn niet alleen vondelingen of dieren waar afstand van wordt gedaan, maar ook hebben we een grote pensionafdeling waar we goed voor onze logees zorgen. Voor onze asieldieren doen we ons uiterste best om ze een fijne toekomst bij een nieuwe eigenaar te bezorgen.

 

Met wie ga je samenwerken?

Ons team bestaat uit een beheerder, dierenarts, receptionistes, dierverzorgers en heel veel onmisbare vrijwilligers. Allemaal verschillende mensen maar met één grote gemene deler; passie voor dieren.

Wij zijn 7 dagen per week aanwezig van 8.30 – 18.00 uur. Voor de receptie geldt dit van maandag tot en met zaterdag.

 

Wat bieden wij?

  • Veel afwisseling; je bent het aanspreekpunt voor iedereen die binnen loopt, mailt of belt.

  • Je werkt met leuke en gedreven collega’s en vrijwilligers.

  • Een contract voor 24 tot 40 uur voor een bepaalde tijd, met de intentie dat om te zetten naar een vast dienstverband. Twee keer per maand werk je op zaterdag.

  • Een salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, gebaseerd op het minimumloon

 

Wat breng jij mee?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat stevig in je schoenen. Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en vind je het leuk om contact met onze klanten te hebben. Je spreekt een aardig woordje Engels en op de computer en social media weet je moeiteloos je weg te vinden (als je bekend bent met Docasoft is dat helemaal mooi meegenomen). Je ziet zelf werk liggen en vindt het niet erg om ook de ontvangstruimte, kantine en toiletten schoon te houden.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en een korte motivatie per e-mail naar contact@dierenasielalmere.nl o.v.v. receptionist