woensdag 29 mei 2019

Algemene ledenvergadering

Het bestuur van de Vereniging Dierenasiel Almere
nodigt u graag uit voor de

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

op woensdag 29 mei 2019 om 19.30 uur

in het asiel, Groene Kadeweg 24 te Almere

 

Wij stellen het op prijs als u zich via contact@dierenasielalmere.nl aanmeldt voor de ALV, maar het is niet verplicht.

Agenda

 

*De bijbehorende documenten zijn te downloaden door op de links te klikken.

Bestuur Dierenasiel Almere

De benoeming van bestuursleden geschiedt door de algemene ledenvergadering uit een door het bestuur opgemaakte bindende voordracht. De functies worden in onderling overleg door het bestuur verdeeld. Alle bestuurders zijn gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s)).


De bestuursfuncties zijn vrijwillige functies en worden niet beloond.
Voor alle medewerkers geldt een standaard beloningsbeleid. Afhankelijk van leeftijd en ervaring is persoonlijke groei mogelijk. Per jaar geldt een vakantietoeslag van 8%.

 

Er zijn per 1 oktober 2017 drie bestuursleden (gezamenlijk bevoegd)

  • Jenny Dekker (voorzitter)
  • Armanda Schaafsma (secretaris)
  • Ruud van Dijk (penningmeester)
Jenny-Dekker

Jenny Dekker

Voorzitter

 

In 1989 ben ik in Almere komen wonen. Ik ben een echte natuur- en dierenliefhebber en heb mij daarom beschikbaar gesteld voor het bestuur van de Vereniging Dierenasiel Almere. Sinds de benoeming als voorzitter eind 2017, zet ik mij in voor het welzijn van de asieldieren en voor verbetering van de positie en de bedrijfsvoering van het asiel.

Armanda Schaafsma

Secretaris

Ik ben al lid vanaf het eerste uur van dierenasiel Almere, dus zo’n kleine 20 jaar! Waar blijft de tijd? Altijd al voel ik me zeer betrokken bij het Almeerse dierenwelzijn en daaraan wil ik graag als bestuurslid bijdragen. Als kind hadden wij thuis honden en ook nu heeft ons gezin, mijn man, dochter en ik, twee geweldige honden, teckel Bobby en boxer Mack, met wie ik hele gesprekken kan voeren en die als trouwe gasten het pension van Dierenasiel Almere onderhand wel van binnen en buiten kennen!
Amanda-Schaafsma
Ruud-van-Dijk

Ruud van Dijk

Penningmeester

Ruud heeft zijn wortels in de ijzerwarenbranche, waarin hij als gedreven financial tal van leidinggevende posities bezette en moeilijke reorganisatieklussen doorvoerde. Eind jaren ‘90 vestigde hij zich in Almere als handelsagent en groothandelaar in ijzerwaren. Voor Dierenasiel Almere stelt Ruud graag zijn vrije tijd en skills beschikbaar, met als eerste taak strakke leiding te geven aan een gedisciplineerde administratie.