Skip to content

Vrijwilligers bij Dierenasiel Almere

Onze vrijwilligers voor onze dieren

Dierenasiel Almere heeft gemiddeld 80 katten, 25 asielhonden en 30 knaagdieren in de opvang. De verzorging van deze dieren kost veel tijd en energie. Naast onze vaste medewerkers krijgen we hulp van mensen die vrijwilligerswerk doen.

 

Dit kan op verschillende manieren: Het grootste deel van de vrijwilligers helpt ‘s morgens, de drukste tijd van de dag, bij het schoonmaken van alle verblijven, hokjes, manden en kattenbakken. Anderen nemen ‘s middags één of meer honden een uurtje mee naar buiten om te wandelen, zodat de honden hun energie eens lekker kwijt kunnen en een gezellig uitje hebben. En dan zijn er natuurlijk onze klusjesmannen en tuinmannen die het terrein en de gebouwen bijhouden.

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar!

U begrijpt dat we zonder de hulp van al deze onmisbare mensen nergens zouden zijn, daarom doen we ook geregeld oproepen voor vrijwilligers in onze nieuwsbrief, artikelen in de krant, advertenties en op onze website.

 

Maar we hebben er nooit genoeg!

Wij zoeken op dit moment vrijwilligers voor verschillende functies voor verschillende dagen van de week.

 

Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je minimaal 16 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Geïnteresseerd?

Kijk alvast op onze vrijwilligerspagina of kom gerust een keer langs. Kijk op onze contactpagina voor openingstijden en contactgegevens of stuur een email met uw gegevens!​

 

Wij zijn op zoek naar:


Vrijwilliger dierverzorging

In verband met o.a. vakantie van huidige vrijwilligers zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor in de dierverzorging!

 

Het verzorgen van al onze asieldieren is een behoorlijke klus. Daar kunnen we nog wat extra handen bij gebruiken!


Wat houdt het in…

Elk dierenverblijf, hokje of mandje moet schoon worden gemaakt en daar help jij bij.
​Dit gaat om de ochtendploeg van 8.30 uur tot uiterlijk 12.30 uur. Uiteraard zijn er pauzes en kan je af en toe met de dieren knuffelen.


Interesse? Neem contact op!

Ben je dol op dieren, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je ouder dan 16 jaar? Neem dan contact met ons op!
Dat kan via contact@dierenasielalmere.nl